COMEDYPACT – Remy Evers, Thjum Arts en Luuk Ransijn

11 december

We gaan op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on Tour’. Nieuwe cabarettalenten die stiekem toch al hun sporen verdiend hebben, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

Wij hebben drie kanjers geselecteerd:

Remy Evers
Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. Een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen; de ontwapenende Remy gaat op zoek naar antwoorden.

Thjum Arts
Thjum won in 2021 zowel de jury- als de publieksprijs bij het prestigieuze cabaret ‘Cameretten Festival’ en speelde daarna in maar liefst 120 theaters zijn eerste programma. Ook was hij op NPO 1 te horen als columnist bij ‘Met het oog op morgen’. Nu is hij klaar om zijn tweede voorstelling aan u te laten zien ‘Hoe heeft het zover kunnen komen?

Luuk Ransijn (winnaar Amsterdams Kleinkunstfestival 2023)
In zijn programma gaat Luuk vol goede moed en bewapend met scherpe grappen op zoek naar veiligheid. Hij onderzoekt hoe je als zachtmoedig mens een plek verovert in een wereld die steeds meer lijkt te verharden. Luuk is energiek en muzikaal. Met een kritisch oog voor de grote uitdagingen van zijn generatie én de zachte blik op het kleine, waar vaak overheen gekeken wordt, brengt hij cabaret met krachtige liedjes. Maak kennis met de onrust van een jonge twintiger, maar ook met de frisse storm die in zijn hart raast.