GLUREN BIJ DE BUREN

2 februari

Amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren komt voor de derde keer naar Beverwijk op zondag 2 februari. De deuren van gastvrije huiskamereigenaren staan open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers om te komen genieten van lokale amateurkunst.

Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; van lokale talenten, tot singer-songwriters met een gouden strot, van theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op tussen 12:00 en 17:00.

Als je veel wilt zien is het handig om je goed voor te bereiden. De optredens zijn verspreid over de stad en er zit erg weinig tijd tussen de optredens. Het is dus slim om vooraf een route uit te stippelen en misschien zelfs de huiskamers vast op te zoeken. Tijdens het festival zijn de locaties te herkennen aan een bord.

De locaties zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt in Beverwijk georganiseerd door het Kennemer Theater in samenwerking met vele lokale partners.