Meifestival Wijk aan Zee

25 mei

Woensdag 25 mei trappen we af met een Hollandse avond. Een geweldige avond met live optredens van niemand minder dan Tino Martin, Yves Berendse en John de Bever. Het belooft één groot meezingfestijn te worden.

Op Hemelvaartsdag zijn er diverse activiteiten op de Dorpsweide. Zo staat het Oud-Hollandse spel katknuppelen op het programma. Een jaarlijkse drukbezochte traditie! Bovendien kun je een gokje wagen bij ‘Waar schijt de koe?’ Schijt de koe in het vak met jouw lotnummer? Dan win je een mooie geldprijs!

Het Meifestival kan niet ontbreken zonder Geflipt. Op donderdag en vrijdag gaan de voetjes van de vloer met Geflipt and Friends.

Zaterdag gaan we terug in de tijd met Back 2 the 90’s. Geniet van de beste hits en artiesten uit de 90’s. De avond wordt afgesloten door 2 Unlimited. Kom je ook herinneringen ophalen?

De week wordt afgesloten met de welbekende Smaakmarkt in Wijk aan Zee. De Smaakmarkt in Wijk aan Zee is een traditionele dorpsmarkt waar mensen samenkomen om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Tijd hebben voor een gesprek met bekenden of juist onbekenden onder het genot van een hapje en een drankje en muziek. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest treedt twee keer op tijdens de Smaakmarkt. Daarnaast hebben we voor de allerkleinste bezoekers twee hele leuke shows op de zondagmiddag. Zo komt Juf Roos samen met Gijs langs en kunnen de kinderen zingen en dansen met de grote kindervriend Koning Kumba.