Heemskerk. Zee van tijd.

Het best bewaarde geheim van de noordzeekust

Heemskerk is een gezellige kustplaats, vlakbij het bos, bloemen- en duingebied en het strand. In het historische centrum zijn diverse leuke winkels, cafés en restaurants te vinden en ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen dankzij een grote hoeveelheid monumenten, kerken en kastelen.

Fotografie
Heemskerk. Zee van tijd.

Tuindersgebied

Eeuwenlang was het een dorp met akkerbouw als voornaamste bestaansbron, maar vanaf de negentiende eeuw kwam de bloembollen- en aardbeienteelt op. Nog altijd is het een bedrijvig tuindersgebied. Er hangt een ontspannen dorpse sfeer, waardoor jong en oud, inwoner en toerist zich prettig voelt in Heemskerk. De gemeente wordt wel ‘het best bewaarde geheim van de Noordzeekust’ genoemd. Kom, en ontdek Heemskerk!

Het best bewaarde geheim van de Noordzeekust

Fotografie
Heemskerk. Zee van tijd.

Heemskerk. Zee van Tijd.

Het merk Heemskerk Zee van tijd is ontwikkeld om de gemeente toeristisch op de kaart te zetten. Heemskerk heeft veel te bieden, zoals dorpse gezelligheid, een rustig familiestrand, historische monumenten, een fantastisch bloemen-, bollen-, bos- en duingebied. Je komt hier tot rust aan de kust, vandaar de naam Heemskerk Zee van tijd. Geniet van het gezellige dorp en de gastvrije ondernemers. Heb je een vraag of wil je een leuke suggestie aandragen voor een activiteit, bezienswaardigheid en mooie plek in Heemskerk? Laat het ons weten.

Zie voor logo, beeldmateriaal en aanvullende teksten: heemskerkzeevantijd.nl