Toolkit.

In deze toolkit vind je huisstijlelementen, voorbeeldteksten, campagne-uitingen, beeld- en videomateriaal en een presentatietemplate. Deze materialen zijn bedoeld voor merkpartners, pers en voor alle organisaties, ondernemingen en inwoners die willen helpen om Beverwijk met elkaar steviger op de kaart te zetten. Je kunt de logo’s en iconen gebruiken op je eigen website, in uitingen of in presentaties of voor het promoten van activiteiten en evenementen die bijdragen aan de identiteit, de levendigheid, de trots en het imago van de stad. In het huisstijlboekje vind je hoe je deze materialen kunt toepassen. Gebruik je beeldmateriaal: vermeld dan altijd de maker!

De toolkit zal steeds uitgebreid worden. Fotografen, filmers, schrijvers, illustratoren en andere verhalenvertellers zijn van harte uitgenodigd hun blik op de stad te geven of thema’s in beeld te brengen. Wil je een bijdrage leveren? Laat het weten via communicatie@ijmond-noord.nl

Meer weten over de toepassing?

Bekijk het handboek
Filter op type
PDF
Huisstijl handboek
PDF
Merkboekje
Als merkpartner kun je ook je eigen icoon en woordmerk laten maken.
Neem contact op
ZIP
Logo set
ZIP
Iconen
ZIP
Iconen skyline
ZIP
Ansichtkaarten A6
ZIP
Stadsimago Narrowcasting basisuiting 1920×1080
ZIP
Basisuitingen A4
MP3
Download hier dé ringtone van Beverwijk (alleen voor Android), ingespeeld door beiaardier Gerda Peters op het carillon in de koepel van de Sint Agathakerk.
Je eigen icoon laten ontwerpen?
Neem contact op