Beverwijk Business Docks

Starten, groeien, meters maken: alles is hier mogelijk.

Onze veelgeroemde handelsgeest, bijzondere ligging en tomeloze innovatiedrang maken van Beverwijk Business Docks Wijckermeer een eigentijdse, inspirerende vestigingsplek.

Bereikbaar, betaalbaar, ondernemend, strak georganiseerd, duurzaam en lekker dynamisch: dat is het hier allemaal. We hebben een zelfstandige zeehaven, hoogwaardige maakindustrie, een innovatief distributiecluster en een duidelijke toekomstvisie.

Maar wat Beverwijk Business Docks Wijckermeer écht bijzonder maakt, is de manier waarop we dat allemaal samen weten te brengen. Door onze ambities uit te spreken, onze diversiteit te gebruiken, vakmanschap en kennis slim te bundelen en gewoon te doen. Er liggen zoveel kansen, in de techniek, de logistiek en waar eigenlijk niet. Die pakken we hier met beide handen aan. Vernieuwen, verbeteren, verduurzamen? Wij zijn allang begonnen. Toekomstmakers, dat zijn we.

 

Stichting Business Docks
Stichting Business Docks is het aanspreekpunt voor alle vragen  van gevestigde en nieuwe ondernemers in Beverwijk. Tevens zijn wij de spin in het web voor alle contacten met de gemeente en organisaties die zich inzetten voor een beter werkklimaat.

Gaasterland 8 1948 RG Beverwijk
0251-503604
info@beverwijkbusinessdocks.nl
www.beverwijkbusinessdocks.nl