Ijmond Nieuws

IJmond Nieuws is een streekomroep met de IJmond als thuisbasis.

Een omroep met verrassende content die informeert, amuseert, verbindt, prikkelt en boeit via alle beschikbare mediakanalen.
Een omroep voor en door de inwoners van de IJmond.

Stap binnen in de dynamische wereld van IJmond Nieuws, dé streekomroep die de pulserende levensader van de IJmond-regio belicht. Onze toegewijde vrijwilligers vormen de ruggengraat van onze organisatie, en elke dag leggen we de vinger op de pols van de actualiteit in de IJmond. Met passie en betrokkenheid brengen we nieuwsreportages die niet alleen informatief zijn, maar ook een weerspiegeling vormen van het leven en de cultuur van onze gemeenschap.

IJmond Nieuws is meer dan zomaar een nieuwsbron; het is een platform dat samenkomt met de inwoners van de IJmond. Onze reportages presenteren de verhalen, ervaringen en perspectieven van de mensen die deze regio vormgeven. We werken nauw samen met maatschappelijke, sociale en culturele organisaties, en het bedrijfsleven om een brede kijk op het nieuws te bieden. Onze berichtgeving gaat verder dan de oppervlakte en brengt de diepere lagen van de IJmond aan het licht.

Samen met onze collega-omroepen in het werkgebied bouwen we aan een stevige streekomroep die voorziet in nieuws op alle fronten. Of je nu afstemt op de radio tijdens het ontbijt, de televisie aanzet voor diepgaande rapportages, of onze sociale mediakanalen volgt voor snelle updates, wij zijn aanwezig.

Ontdek IJmond Nieuws en ervaar de kracht van verbondenheid binnen de jouw regio, vakkundig vastgelegd door gepassioneerde vrijwilligers.

Ijmond Nieuws
A. Verherentstraat 1 | 1961 GD Heemskerk
06 – 83 83 21 49
redactie@ijmondnieuws.nl