Bibliotheek IJmond Noord

Bruisende ontmoeting en levendige kennis. Dat vind je bij Bibliotheek Ijmond Noord.

Bibliotheek IJmond Noord is de openbare bibliotheek van de regio IJmond Noord met vestigingen in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee. Bibliotheek IJmond Noord biedt alle inwoners vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur. Dit alles in een laagdrempelige en openbare omgeving.

Gratis toegang voor iedereen

De Bibliotheek is een publieke ontmoetingsplaats: je hoeft geen lid te zijn om er gratis en zonder enige verdere verplichting te kunnen verblijven. De Bibliotheek wil mensen met elkaar in verbinding brengen, zodat ze ervaringen en interesses kunnen delen. Het faciliteren van een ontmoetingsplek en mogelijkheden om samen te komen speelt een grote rol in de maatschappelijke functie van de Bibliotheek.

Inspiratieplek

Daarbij zijn wij een betrouwbare, onafhankelijke informatiewijzer. Wij willen bezoekers inspireren door hen te laten lezen, kijken, doen, leren, ontmoeten en luisteren. Bij de Bibliotheek kun je materialen lenen, kranten en tijdschriften lezen, studeren, elkaar ontmoeten en activiteiten bijwonen. Een plek waar iedereen welkom is!

Kijk op onze website voor het ruime aanbod aan, vaak gratis toegankelijke, activiteiten: www.bibliotheekijmondnoord.nl

Bibliotheek IJmond Noord
Kerkplein 5 | 1941 HD Beverwijk
0251-228591

Dorpsduinen 12-14 | 1949 EG Wijk aan Zee
+31 (0)251245414

Maerten van Heemskerckplein 3 | 1964 EZ Heemskerk
+31 (0)251374342

www.bibliotheekijmondnoord.nl