Welzijn Beverwijk

Mensen met elkaar verbinden. Dat doen wij.

Welzijn Beverwijk is er voor het welbevinden van de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee. Wij bieden hen een perspectief op een zinvolle deelname aan het maatschappelijk leven en zetten ons met name in voor die inwoners, bij wie dat perspectief (tijdelijk) ontbreekt en dreigen aan de kant te komen staan.

Wij helpen mensen vooruit door hen grenzen te laten verleggen aan de hand van activiteiten en sociale verbanden in de wijk. Wij laten mensen (weer) eigen kracht ervaren, bij voorkeur door talenten van inwoners aan elkaar te verbinden. Dit draagt bij aan de versterking van sociale contacten, saamhorigheid en prettig wonen.

Ons motto is: iedereen kan meedoen!

Welzijn Beverwijk biedt een groot aantal activiteiten en diensten voor jong en oud. Dicht bij inwoners in de buurt, op onze locaties Wijkcentrum Prinsenhof en Buurthuis Wijk aan Duin, maar juist ook in de wijk.

Zo kunnen inwoners bij ons terecht voor diensten als onder meer de Wijk Uit PlusBus, Buurtbemiddeling Beverwijk, de WelZoHandig klussen- en boodschappendienst, het Maatjesproject en ontmoetingsactiviteiten zoals het Buurtsoepje, Prins(es) aan Tafel en het jaarlijkse huttenbouwproject.

Meer weten of meedoen? Neem eens een kijkje op www.welzijnswb.nl, volg ons op Facebook of kom langs op een van onze locaties!

Ons motto is: iedereen kan meedoen!

Welzijn Beverwijk
0251 – 300 300

info@welzijnswb.nl